tekst

Ghostwriter

Ondernemer met grootse ideeën, maar geen idee waar te beginnen als je Word opstart?

 

Consultant met baanbrekende inzichten, maar geen tijd om zelfs maar aan een eigen managementboek te dénken?

 

Gevraagd als vaste columnist, maar geen zin elk weekend (wéér) achter je bureau te zitten?

DBDK fungeert geregeld als ‘schrijvende hand’ voor de ideeën van externe opdrachtgevers. Ofwel: jij brieft, wij schrijven, jij ondertekent en stuurt in naar krant, vakblad of uitgeverij.

 

Voor kleinere producties – denk aan een ingezonden brief in Het Financieele Dagblad of een artikel in een vakblad – zijn één of twee mondelinge intakes doorgaans voldoende om tot een bevredigend eindproduct te komen. Voor meer omvangrijke producties (white papers, boeken) geldt dat in ghostwriting enorm veel uren kunnen gaan zitten. Hierover maken we aparte afspraken met betrekking tot tarieven en/of royalty’s.

 

Tot slot hebben we ook ruime ervaring als (eind)redacteur. We frissen teksten op, zodat wat jij als auteur wilt overbrengen ook echt zo overkomt. Ontspoorde teksten zetten we weer op de rails. En van het rafelige vlechtwerk van drie (of meer) auteurs maken we één goedlopende tekst.

‘Bart is een waar schrijftalent. Hij is analytisch, dringt snel door tot de kern van de zaak en heeft als redacteur onder meer een belangrijke bijdrage geleverd aan Altuïtion’s succesvolle boek ‘De 9+ organisatie: van marketshare naar mindshare’. Als gepassioneerde perfectionisten vragen we veel van onze business partners. Dat Bart al jaren onze huisschrijver is, zegt – in positieve zin – veel over zijn grote mate van professionaliteit, vakkundigheid en flexibiliteit.’

Altuïtion | Stephan van Slooten
Stephan van Slooten

Partner Altuïtion
auteur ‘De 9+ organisatie’ en ‘Klanthelden® in de 9+ organisatie’